Clipper

Ontdek de ultieme fietsmand voor jouw fietsavonturen

Ontdek de Clipper fietsmand van New Looxs – de perfecte metgezel voor jouw fietsavonturen! Met de veelzijdige Clipper schakel je moeiteloos tussen een comfortabele hondenfietsmand en een handige boodschappenmand. Met de optionele Pet Package neem je jouw trouwe viervoeter veilig mee op de fiets, terwijl de Shopping Package jouw boodschappenritjes compleet maakt. Lees verder en ontdek de functionaliteit, het comfort en het gemak van de Clipper fietsmand.

         

Hondenfietsmand

Comfortabel met je viervoeter op pad

Gezellig samen met jouw trouwe viervoeter op de fiets? Met de New Looxs Clipper Pet Package tover je de Clipper fietsmand eenvoudig om tot een comfortabele hondenmand. De Pet Package bevat een stevige korf, een bevestigingsclip met elastiek, een waterafstotend kussentje, een riem met 360º clip en bevestigingsoogjes met schroefjes. Alles is zorgvuldig ontworpen om de veiligheid en het comfort van jouw hondje te waarborgen.

Veiligheid voorop

We willen allemaal het beste voor onze trouwe viervoeter. Met die gedachte is de Clipper hondenfietsmand ontwikkeld. Met de riem en 360º clip raakt jouw hondje nooit verstrikt, terwijl de stevige korf ervoor zorgt dat hij of zij veilig blijft zitten. Het zachte kussentje biedt comfort tijdens de rit, terwijl de mand zelf is gemaakt van gerecycled kunststof zonder schadelijke stoffen. Zo kun je met een gerust hart genieten van het fietsen met jouw enthousiaste viervoeter.

Gemak en gebruiksvriendelijkheid

Niet alleen hebben we aan jouw hondje gedacht, maar ook aan jou als baasje. Met het handige kliksysteem is de Clipper fietsmand super eenvoudig in gebruik. Met één klik bevestig je de mand op je bagagedrager en haal je hem er met hetzelfde gemak weer af. In de keuzehulp onderaan deze pagina lees je welke Clipper mand geschikt is voor jouw fiets. Het handvat is met één hand te bedienen, zodat je altijd één hand vrij hebt. Druk erop om te ontgrendelen en klap hem naar voren of achteren. Geen gedoe, maar puur gebruiksgemak voor jou.

Eenvoudig schoon te maken

Het waterafstotende kussentje zorgt voor een comfortabele rit voor jouw hondje, en de afneembare kussenhoes maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Een vochtige doek is voldoende om de kussenhoes weer fris en schoon te krijgen na een avontuurlijke boswandeling of zwempartij. De mand zelf, gemaakt van gerecycled kunststof, is ook gemakkelijk schoon te maken. Zo zijn jij en jouw viervoeter altijd klaar voor een frisse fietstocht.

Boodschappenmand voor op de fiets

Efficiënt en duurzaam boodschappen doen

De Clipper fietsmand is niet alleen geschikt als hondenfietsmand, maar ook als praktische boodschappenmand. Hij past op vrijwel alle bagagedragers, inclusief elektrische fietsen. Wil je de mand gebruiken voor boodschappen? Dan maakt de New Looxs Clipper Shopping Package jouw ervaring compleet. Met een stevige bodemplaat en een waterdichte hoes kun je jouw boodschappen veilig en droog vervoeren, zelfs tijdens regenachtige ritten.

Boodschappen met de fiets wordt een fluitje van een cent. Met één beweging haal je het winkelmandje van je fiets af, doe je je boodschappen direct in de mand en met één klik bevestig je hem vervolgens weer op je fiets. Met de waterdichte hoes dek je je boodschappen veilig af, zodat ze niet uit de mand vallen tijdens je rit.

Eenvoudig schoon te maken

Lekkende melkpakken of ongelukjes onderweg zijn geen probleem meer. Zowel de bodemplaat als de afdekhoes zijn gemaakt van waterdicht polyester, waardoor schoonmaken met een vochtige doek voldoende is. Ook de mand zelf, gemaakt van gerecycled kunststof zonder schadelijke stoffen, is gemakkelijk schoon te maken. Zo blijft jouw Clipper fietsmand altijd fris en klaar voor gebruik, keer op keer.

De Clipper – De veelzijdige fietsmand

Kies voor de veelzijdigheid en het comfort van de Clipper fietsmand. Met de optionele Pet Package geniet je van veilige en comfortabele fietstochten met jouw trouwe viervoeter, terwijl de Shopping Package jouw boodschappenavonturen compleet maakt. Ontdek de mogelijkheden van de Clipper fietsmand en maak jouw fietservaring nog leuker en praktischer. Geniet van de vrijheid van fietsen met de Clipper fietsmand!

Keuzehulp Clipper

Of je nu een stadsfiets of elektrische fiets hebt, de Clipper fietsmand past op vrijwel alle bagagedragers, omdat deze met verschillende bevestigingsadapters leverbaar is. Afhankelijk van jouw bagagedrager is het de vraag welke variant je kiest en of je nog een extra adapter nodig hebt of niet. Werp eens een blik op je bagagedrager en lees hieronder welke mand geschikt is voor jouw (elektrische) fiets.

             

Welke Clipper past op mijn (elektrische) fiets?

Welke Clipper past op mijn (elektrische) fiets?

Of je nu een stadsfiets of elektrische fiets hebt, de Clipper fietsmand past op vrijwel alle bagagedragers, omdat deze met verschillende bevestigingsadapters leverbaar is.

Afhankelijk van jouw bagagedrager is het de vraag welke variant je kiest en of je nog een extra adapter nodig hebt. Hieronder lees je welke mand geschikt is voor jouw fiets.

Wat staat er op je bagagedrager?

Ik weet het niet. Hoe kan ik dat zien?

Werp eens een blik op je bagagedrager.

Staat er op jouw bagagedrager MIK, Racktime, Racktime 2.0, Atran Velo (AVS) of MonkeyLoad?

Dan heb jij een systeemdrager. Scroll iets verder naar onder en klik op jouw type bagagedrager. Lees vervolgens welke Clipper fietsmand op jouw bagagedrager past.

 

Staat er op jouw bagagedrager geen Racktime, Racktime 2.0, MIK, Atran Velo (AVS) of MonkeyLoad (ZEG)?

Dan heb je een extra adapter nodig om jouw bagagedrager geschikt te maken voor de Clipper fietsmand. Bestel een MIK Carrier Plate (EAN 8715019701702) en bevestig deze op je bagagedrager. Vervolgens past hier de Clipper MIK fietsmand op.

 

Ik heb een MIK bagagedrager.

Mooi! De Clipper MIK is geschikt voor jouw bagagedrager. Je hebt geen extra adapter nodig.

Ik heb een Racktime bagagedrager.

Super! De Clipper Racktime is geschikt voor jouw bagagedrager. Je hebt geen extra adapter nodig.

Ik heb een Racktime 2.0 bagagedrager.

Fantastisch! De Clipper Racktime 2.0 is geschikt voor jouw bagagedrager. Je hebt geen extra adapter nodig.

Ik heb een MonkeyLoad bagagedrager.

Goed nieuws! Bestel apart een MonkeyLoad adapter (EAN 4052862020852) en bevestig deze op de Clipper zonder systeem.

Ik heb een Atran Velo (AVS) bagagedrager.

Goed nieuws! Bestel een Atran Velo (AVS) adapter (EAN 7350006380433) en bevestig deze op de Clipper zonder systeem.

Er staat niets op mijn bagagedrager.

Op jouw bagagedrager staat geen Racktime, Racktime 2.0, MIK, Atran Velo (AVS) of MonkeyLoad (ZEG).

Geen probleem! Je hebt een extra adapter nodig om jouw bagagedrager geschikt te maken voor de Clipper fietsmand. Bestel een MIK Carrier Plate (EAN 8715019701702) en bevestig deze op je bagagedrager. Vervolgens past hier de Clipper MIK fietsmand op.