Fietsrugzakken. Ben jij er al bekend mee? Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van normale rugzakken, maar in een handomdraai te transformeren tot fietstas. Gebruik je graag een rugzak om jouw spullen in mee te nemen, maar fiets je ook veel? Dan is een fietsrugzak echt wat voor jou!

Van rugzak naar fietstas en andersom

De fietsrugzakken van New Looxs komen met verborgen haken waardoor je de tas gemakkelijk aan je bagagedrager kunt hangen. Verborgen haken? De bevestigingshaken bevinden zich achter een gewatteerd ritsvakje. Hierdoor lijkt het een normale rugzak en heb je geen last van de haken als je de tas op de rug draagt.

Fietsrugzakken zijn ideaal voor woon-werkverkeer

Fietsrugzakken zijn de perfecte werktassen. De fietsrugzakken van New Looxs hebben allemaal een speciaal gewatteerd laptopvak en veel extra vakjes. Dit zorgt ervoor dat de tassen zeer geschikt zijn voor woon-werkverkeer. De schouderbanden zijn gewatteerd en op maat te maken. In combinatie met de heup- en borstriempjes dragen deze comfortabel en ergonomisch. Laat jij je niet tegenhouden door een fikse regenbui? Dan kies je voor de 100% waterdichte Varo Backpack.

Veilig fietsen

Veilig fietsen is geen probleem met New Looxs fietsrugzakken: de schouderbanden zijn afneembaar óf handig op te bergen, zodat deze niet tussen de spaken kunnen komen. Daarnaast zijn de fietstassen altijd voorzien van duidelijke reflectie, zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer. De New Looxs rugzakken voor op de fiets zijn geschikt voor vrijwel alle soorten fietsen: van stadsfiets tot elektrische fiets.

De voordelen van fietsrugzakken

Naast dat een fietstas praktisch moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom zijn de New Looxs fietsrugzakken ontworpen met praktische kenmerken, met waterdichte materialen en in moderne kleuren die passen bij iedere fiets. Wil je weten of een fietsrugzak bij jou past? Lees hier de voordelen van een fietsrugzak.