• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » 5 voordelen van een rugzak voor op de fiets

5 voordelen van een rugzak voor op de fiets

Rugzakken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is een verantwoorde manier voor je lichaam om spullen mee te nemen en geschikt voor zowel jong als oud. Fiets jij wel eens met een rugzak? Dan is een fietsrugzak misschien iets voor jou! Lees hieronder de voordelen.

1. Multifunctioneel

Een rugzak en fietstas in één. Hang hem tijdens een fietsrit eenvoudig met de New Looxs kunststof haken aan je bagagedrager. Berg de haken vervolgens op achter het ritsvak en gebruik hem als normale rugzak. Geschikt voor zowel stadsfietsen als elektrische fietsen.

2. Veilig

Een tas aan je bagagedrager hangen is de veiligste manier om je spullen te vervoeren op de fiets. Doordat al backpacks van New Looxs op de bagagedrager worden bevestigd met New Looxs of Racktime haken, hangt deze altijd stabiel aan de fiets. Zo komt het zwaartepunt lager te liggen, waardoor je zelf ook stabieler fietst. Daarnaast hebben al onze rugzakken veilige reflectie. Zo ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer. De schouderbanden zijn afneembaar, kun je opbergen of veilig vastmaken. Zo voorkom je dat deze tussen de spaken komen.

3. Comfortabel

Alle rugzakken hebben een stevige achterkant met gewatteerde schouderbanden die op maat te maken zijn. Dit in combinatie met de heup- en borstriempjes, maakt dat de rugzakken comfortabel dragen.

4. Zeer geschikt als werk- of schooltas

Onze rugzakken hebben veel vakjes, waardoor je je spullen handig kan opbergen. Ook hebben ze allemaal een speciaal laptopvak, wat ze perfect maakt voor woon-werkverkeer.

5. Een combinatie van praktisch én modern

Naast dat een tas praktisch in gebruik moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom hebben we onze fietstassen ontworpen in handige modellen, met waterdichte materialen en in moderne kleuren, die passen bij iedere fiets.

Klik hier om alle fietsrugzakken van New Looxs te bekijken

Meer nieuws