• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » De rotan fietsmand: 3 typische kenmerken

De rotan fietsmand: 3 typische kenmerken

Rotan slechts een woontrend? Nee hoor! Dit materiaal is ook zeer geschikt om mee naar buiten te nemen, zoals op de fiets. De rotan fietsmand past perfect op een transportfiets of fiets met voordrager. Je ziet ze regelmatig in het straatbeeld, en dat is niet voor niets. Het is een duurzame, veilige én stijlvolle manier om veel spullen te vervoeren. Lees hieronder wat een rotan fietsmand bijzonder maakt.

Duurzaam

Bij New Looxs hebben alle producten een eerlijk productieproces doorgemaakt. Zo ook de rotan fietsmanden. Deze worden met de hand gevlochten, wat iedere mand uniek maakt. Rotan is een harde soort liaan, die groeit in tropische regenwouden. De lengte van rotan kan wel oplopen tot 200 meter! Dit materiaal is sterk en slijtvast en makkelijk te onderhouden. Deze fietsmanden kunnen dus wel tegen een stootje en gaan een hele tijd mee. Omdat rotan een natuurproduct is, kan een mand nog iets van kleur veranderen.

Meeneemgemak

Een fietsmand op je fiets is de makkelijkste manier om snel spullen te vervoeren. Je legt het er in en kan meteen wegfietsen, zonder iets te hoeven afsluiten. Afhankelijk van hoeveel spullen je wilt vervoeren en hoe groot jouw fiets is, kies je het formaat van jouw fietsmand. De fietsmanden van New Looxs variëren van 11 tot 45 liter. Door een mand met deksel te kiezen, ben je ook nog eens voorbereid op een kleine regenbui. Een groot voordeel van een fietsmand, is dat hij voorop de fiets zit. Zo heb je jouw spullen altijd in het zicht.

Tijdloos

Hoewel de praktische kant van een fietstas- of mand het belangrijkst is, wil het oog natuurlijk ook wat. Combineer het beste van beide werelden: niet alleen heel praktisch dankzij de grote hoeveelheid spullen die je gemakkelijk mee kunt nemen, maar een rotan mand heeft ook nog eens een mooie, natuurlijke look. En doordat ze allemaal handgemaakt worden, heb je altijd een authentieke fietsmand!

De fietsmanden van New Looxs zijn er in verschillende maten (small, medium, large), met óf zonder deksel en in grijs óf bruin. Bekijk hier alle New Looxs rotan fietsmanden

Meer nieuws