• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » Diamond fietstas maakt iedere lentedag schitterend

Diamond fietstas maakt iedere lentedag schitterend

Kleurrijk, sterk en tijdloos als een diamant

Het verfijnde patroon, de sprankelende kleuren en het oersterke materiaal: We lieten ons voor deze nieuwe serie inspireren door ‘a girls best friend’, de diamant. De New Looxs Diamond tassen voor op de fiets zijn gemaakt van waterafstotend polyester, voorzien van reflectie en hebben subtiele fietshaken om de tas eenvoudig aan de fiets te bevestigen. De multifunctionele Tosca schoudertas en de superruime Joli Double boodschappentas zorgen er voor dat je iedere dag schittert. De tassen zijn dankzij hun brede kleurenpalet, net zoals een echte diamant, eindeloos te combineren. Welke kleding je ook draagt of welke kleur fiets je ook hebt, de Diamond fietstas maakt het plaatje helemaal af.

Tosca Diamond

De Tosca Diamond (16l) is een ruime fiets -annex schoudertas, wat dit model ook erg geschikt maakt als werk- sport- of boodschappentas. Naast het grote hoofdvak heeft de Tosca twee handige ritsvakjes voor kleinere items zoals sleutels. De fietshaken berg je eenvoudig op in het ritsvakje aan de achterzijde. Dankzij de dubbele reflectie schitter je ook als het donker is! Verkoopprijs €45,95.

Joli Double Diamond

Boodschappen op de fiets doen is gezond en duurzaam maar soms kan het wel passen en meten zijn. New Looxs ontwierp daarom een extra grote, dubbele fietstas met een inhoud van maar liefst 37 liter. Dankzij de waterafstotende klittenbandsluiting blijft alles bovendien mooi droog bij een buitje. Met reflectie aan beiden zijden weet je ook zeker dat je goed zichtbaar bent in het donker. Verkoopprijs €59,95.

Meer nieuws