Zo’n kwart van alle Nederlanders fietst regelmatig naar werk. Een groot deel daarvan neemt de laptop of tablet mee. Stap jij ook dagelijks op de fiets naar kantoor? Dan wil je je werkspullen comfortabel en veilig vervoeren. De fietsrugzak wordt hiervoor steeds populairder. Bekijk hier alle fietsrugzakken van New Looxs.

Een rugzak en fietstas in één

Een fietsrugzak is een rugzak die eenvoudig te transformeren is tot enkele fietstas. Deze tassen doen qua uiterlijk niet onder voor ‘gewone’ rugzakken. Hierdoor zijn ze prima te gebruiken als werktas of schooltas. Wat bijzonder en vooral functioneel is aan deze tassen, is dat ze verborgen fietshaken hebben. Dit wil zeggen dat je de fietshaken niet ziet als je de tas als rugzak gebruikt. Met deze haken worden de tassen eenvoudig vastgeklikt aan de bagagedrager. Alle New Looxs fietsrugzakken hebben een speciaal gewatteerd vak voor een laptop (variërend van 15″ tot 17″), een groot hoofdvak en een praktische indeling met handige extra vakjes. Er is goed nagedacht over het draagcomfort, zodat de rugtas prettig op de rug hangt.

De voordelen van een fietsrugzak

Een fietsrugzak is multifunctioneel in gebruik, omdat het tijdens een fietsrit de functie heeft als fietstas, maar eenmaal op bestemming als rugzak. Doordat de tas aan de bagagedrager gehangen kan worden, is dit de meest veilige manier om spullen te vervoeren op de fiets. Dankzij de reflectie op de tassen, ben je ook nog eens beter zichtbaar. De schouderbanden berg je makkelijk op, zodat ze niet tussen de spaken komen. Alle fietsrugtassen van New Looxs dragen comfortabel, dankzij onder andere een stevige achterkant en gewatteerde schouderbanden op maat. De praktische vakjes en het laptopvak maakt de tassen zeer geschikt als rugtas voor woon-werkverkeer. Ten slotte zijn de New Looxs fietsrugzakken voorzien van een modern design en mooie afwerking en kleuren. Lees hier nog meer over de voordelen.