Elegant, relaxed en veilig op pad met de Mondi Joy Ivy aan je zijde

De New Looxs Ivy collectie past helemaal bij de huidige modetrends van rustige aardetinten en subtiele, speelse dessins. Het voordeel van deze look is dat hij bij alle seizoenen past. De elegante tassen zijn verkrijgbaar in de tinten zwart, grijs en walnoot, als schoudertas of als dubbele (boodschappen)tas.

De Ivy fietstassen zijn gemaakt van waterafstotend polyester en de klep valt over de tas, zodat spullen extra beschermd zijn tegen een regenbuitje. Dankzij de reflectie ben je in het donker beter zichtbaar.

Ivy schoudertas

De Mondi Joy Single uit de Ivy collectie is een veelzijdige schoudertas die je eenvoudig achterop de fiets bevestigd. De tas heeft subtiele fietshaken, die bij het dragen als schoudertas verborgen kunnen worden achter een ritsvakje. Met een ruim hoofdvak en extra vakjes voor kleinere spulletjes is de tas even zo geschikt voor boodschappen als het werk. De afneembare schouderband is verstelbaar.

Ivy dubbele fietstas

De Mondi Joy Double Ivy is een dubbele fietstas met, naast twee superruime hoofdvakken, ook handige extra ritsvakken onder de kleppen en twee zijvakken. Van kantoor en de supermarkt tot de sportschool: deze dubbele fietstas wijkt niet van je zijde. De stevige tas past op vrijwel alle (elektrische) fietsen en is ook verkrijgbaar met Racktime Snap-it adapter of MIK adapter.

 

Bekijk alle fietstassen uit de Ivy collectie.