• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » New Looxs introduceert collectie 2019

New Looxs introduceert collectie 2019

Vanaf nu in de winkels: de New Looxs collectie 2019!

New Looxs Zarah – Power to the flower!
Uit onderzoek blijkt dat zowel fietsen als bloemen goed zijn voor je humeur. Kun je je voorstellen hoe happy je op de fiets stapt met een van de Zarah tassen? De uitgebreide lijn bestaat uit vijf modellen die verkrijgbaar zijn in een Blue, Green en Black uitvoering. Alle modellen zijn gemaakt van waterafstotend polyester en voorzien van een reflectie voor extra veiligheid in het donker.

New Looxs Folla Blue
In de populaire Folla serie heeft New Looxs een chique blauwe kleur toegevoegd. Veiligheid, functionaliteit en stijl gaan hand in hand samen bij deze lijn; alle tassen zijn voorzien van retro details, hebben een reflecterende bies en zijn gemaakt van waterafstotend polyester. De serie bestaat uit 5 verschillende modellen dus er is altijd een tas die bij je past.

New Looxs Vigo
Wie veel kilometers op de fiets aflegt stelt hoge eisen. De Vigo serie voldoet aan alle wensen met zijn royale inhoud, sportieve haaksluiting en mooie stoffen.
De Vigo Single is een ruime schoudertas met een afneembare schouderband, een vaste regenhoes en veilige reflectie.
De Vigo double is er in een variant met riembevestiging en ook met handige Racktime Snap-it adapter. Die klik je zo op je fiets!
De stuurtas maakt de serie compleet en is er met New Looxs Turnlock systeem en ook met Klickfix adapter.

Meer nieuws