• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » Versterking buitendienst New Looxs met Wouter Haan

Versterking buitendienst New Looxs met Wouter Haan

Per 1 november 2022 versterkt Wouter Haan (31) het familiebedrijf New Looxs uit Wijchen. Wouter is verantwoordelijk voor het Noorden van Nederland en het Noorden van Duitsland. Wouter is geen onbekende in de branche, hij was werkzaam voor Stella Fietsen , de Duitse grossier Hermann Hartje KG en in de afgelopen jaren was hij werkzaam voor bakfietsenfabrikant Babboe als Salesmanager in Duitsland.

 

Wouter aan het woord:

Begin November ben ik begonnen bij New Looxs als Salesmanager verantwoordelijk voor Noord-Nederland en het Noorden van Duitsland. Mijn roots liggen in Groningen, inmiddels heb ik een gezin en woon ik samen met mijn vrouw Bettine en zoon James in Apeldoorn. Ik kan zeggen dat ik met de fiets ben opgegroeid, op vroege leeftijd was al bezig met mijn crossfiets en sindsdien is het onderdeel van mijn leven. In principe kun je zeggen dat ik eerder kon fietsen dan lopen. Per toeval bezocht ik destijds met mijn vader een fietsbeurs in Groningen (Martiniplaza). Hier was de NWVG (Noordelijke Wielervereniging Groningen) aanwezig met een hometrainer waar je jouw conditie t.o.v. leeftijd kon afmeten. Hieruit bleek dat ik destijds al een conditie had van een 18 jarige. Een week later reed ik mijn eerste wegwedstrijd in Veendam en finishte deze op een 4e plek. Dit had als gevolg dat ik verder ging in de wielersport. Ruim tien jaar heb ik de wielersport op behoorlijk niveau mogen beoefenen met een aantal mooie prestaties o.a. 2 x Nederlands Kampioen (Weg & Baan), 4e Europa (Achtervolging) en nog vele podiumplaatsen in binnen en buitenland. In 2014 heb ik een punt achter mijn sportieve loopbaan gezet. Helaas kreeg ik in 2012 te maken met een Salmonella bacterie.  Hierdoor ben ik  helaas sportief gezien nooit meer de ‘’oude’’ geworden.

Relatief kort na het stoppen van mijn sportieve loopbaan kon ik beginnen bij Stella Fietsen uit Nunspeet. Hier heb ik onder andere de verhuur voor Stella op mogen zetten op het Noord-Hollandse eiland Texel. In de verhuur van fietsen heb je te maken met alle facetten binnen de tweewielerbranche. Een prachtige ervaring!

In de afgelopen jaren was ik werkzaam voor Babboe bakfietsen uit Amersfoort. Hier was ik Salesmanager in de Duitse markt en verantwoordelijk voor een groot gedeelte van Duitsland.  Ik verheug me enorm op het werken met de mooie maar vooral functionele producten van New Looxs. Ik hoop iedereen snel te mogen ontmoeten, maar ben ook realistisch want iedereen ontmoeten kost veel tijd.

 

Hartelijke groet,

Wouter Haan

Meer nieuws