• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » Winkelier aan het woord: Fietsvoordeelshop Enschede

Winkelier aan het woord: Fietsvoordeelshop Enschede

Onlangs waren we op bezoek bij Fietsvoordeelshop in Enschede. Zij hebben een uitgebreide wand van 3 meter met New Looxs fietstassen. Franchisenemer Evelien: “New Looxs fietstassen zijn van goede kwaliteit, zijn mooi afgewerkt en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding”. We stelden Evelien een aantal vragen.

Welke New Looxs tas verkoop je het meest?

“De enkele Nova blijft een veel verkochte tas. Maar de modellen uit de Odense serie zijn heel populair onder de jongere mensen. Net zoals de Joli Double. Het voordeel van deze tassen is dat ze een groot formaat hebben. Over het algemeen verkopen we meer dubbele dan enkele fietstassen. Dit is voor mensen die vaker op pad gaan en meer ruimte nodig hebben, of hun boodschappen willen vervoeren, het handigst.”

Wat vinden consumenten belangrijk aan een fietstas?

“Je merkt dat er steeds meer vraag is naar waterdichte fietstassen en tassen voor woon-werkverkeer, waar een laptop in kan. Jongeren zoeken een wat hippere tas. Ouderen gaan sneller voor praktisch. Daarnaast blijft de degelijke, grote boodschappentas populair, zoals de Bisonyl tassen.”

Wat is jouw favoriete tas, en waarom?

“Ik heb meerdere favorieten: de Nova Double, Odense Double en Joli Double. Maar mijn nummer 1 is toch wel de Tendo. Deze fietstas heeft een laptopvak en is ook te gebruiken als hippe schoudertas. Een modern detail zijn de leren hengsels.”

Meer nieuws