• Specialist sinds 1948
  • 5.000+ verkooppunten
  • Nederlands design
  • Duurzaam materiaal
  • Gepassioneerd vakmanschap
Home » Samenwerking met bekende leveranciers van bevestigingssystemen

Samenwerking met bekende leveranciers van bevestigingssystemen

Sterker door samenwerking!

Merken als Racktime en Klickfix zijn de absolute experts op het gebied van bevestigingssystemen. En met trots kunnen we vermelden dat onze fietstassen met deze systemen zijn uitgerust! De samenwerking heeft ertoe geleid dat New Looxs nu zeven stuurtassen in de collectie heeft met een Klickfix-adapterplaat. Deze tassen zijn te combineren met de verschillende bevestigingssystemen van Klickfix.

Vigo stuurtas met Klickfix-adapterplaat

Compleet nieuw in deze serie van zeven is de stuurtas Vigo. Deze is dus voortaan leverbaar met adapterplaat van Klickfix en is eveneens leverbaar met het New Looxs Turnlock-systeem. De Vigo stuurtas heeft een ruim hoofdvak en vele extra vakken. Daarnaast heeft de stuurtas een transparant scherm voor gebruik van de telefoon of tablet. Dit is handig voor het navigeren tijdens het fietsen. Dankzij de regenhoes blijven de spullen van fietsers zeker droog.

Vigo Stuurtas

Enkele fietstassen met Racktime systeem

Naast de stuurtassen met Klickfix hebben we ook een ruime collectie fietstassen met Racktime Snapit-adapter. Al meer dan 150 fietsmerken hebben namelijk een bagagedrager met een Racktime Snapit-systeem dat ervoor zorgt dat de tas niet meer met riempjes wordt vastgemaakt. Fietsers klikken de tas direct achterop en halen deze er met één handbeweging ook weer vanaf. Dit systeem is heel praktisch, maar je wilt natuurlijk wel wat keuze, zodat je een tas hebt die aansluit bij jouw stijl en smaak. Daarom hebben we nu al veertien tassen in de collectie met een voorgemonteerde Snapit-adapter. Zo is er de waterdichte Varo trunkbag voor de fietser die door weer en wind gaat. Deze tas heeft een ruim hoofdvak met extra binnenvakken en een handig netje voor bevestiging van een helm.”

Varo trunkbag

Dubbele fietstassen met Racktime systeem

Voor fietsers die onderweg meer bagage meenemen hebben we ook dubbele tassen met Racktime, waaronder de ruime Vigo double, verkrijgbaar in twee kleuren. Deze dubbele tassen hebben een sportieve haaksluiting en veel extra vakken om alles handig mee te nemen. De Alba double in het blaadjespatroon Folla is handig voor iedere dag. Deze tas is er in drie stijlvolle kleuren en is met één handbeweging van de fiets te halen. Alle tassen met Racktime zijn te beveiligen door middel van het slotje Secure-it. Zo kunnen fietsers hun tassen veilig op de fiets laten zitten.

Vigo double
Vigo double

Meer nieuws