Fiets je regelmatig naar je werk? Dan is het wel zo fijn om op een comfortabele, praktische en veilige manier spullen te kunnen meenemen. Een fietstas voor woon-werkverkeer is hier een goede oplossing voor. Deze tassen zijn speciaal gemaakt voor op de fiets en heel snel te transformeren tot ‘normale’ werktas.

Gewatteerd laptopvak
Alle laptoptassen van New Looxs hebben een laptopvak voor een 15″ laptop. Heb je een extra grote laptop? Kijk dan eens naar de Nevada rugzak, waar een 17″ laptop in past. Het laptopvak is gewatteerd, zodat jouw laptop goed beschermd is.

Kies jij een schoudertas of rugzak?
Hoe draag je jouw laptop het liefst? New Looxs heeft zowel schoudertassen als rugzakken. Deze hebben fietshaken, waarmee de tas aan de bagagedrager kan worden gehangen. Deze zijn deze verborgen achter een ritsvak, zodat ze ook te gebruiken zijn als normale tassen.

Waterproof fietstassen
Iedere New Looxs fietstas met laptopvak een bijbehorende regenhoes of is volledig waterdicht, met uitzondering van de lederen tassen. Dit zorgt ervoor dat je jouw laptop mee kunt nemen op de fiets als het regent zonder dat de laptop nat wordt.

Wil je weten welke laptoptas voor op de fiets bij jou past? Lees het hier.